Executive women secret

Gold keyVezetőnek lenni remek dolog! Valódi kihívás az ember életében. Amikor az irányítás képessége kiteljesíti a szakmai kompetenciákat.

De talán még ennél is nagyobb kihívás, ha egy nő veszi a bátorságot, hogy vezetővé váljon.

Számos statisztikai adat támasztja alá, hogy az Európai Union belül is alacsony, mindössze 15% körülire tehető a női vezetők aránya. Magyarországon az államigazgatás kivételével, az Uniós átlagnál jóval alacsonyabb mértékben nyernek el hölgyek vezetői státuszokat. És a tulajdonosi, döntéshozatali szektorokban is rendkívül kevés nő található.

Hogy ezen az arányon érdemes lenne változtatni, arra számos törekvés hívja fel a figyelmet az Európai Union belül is.

Arra a kérdésre, hogy miért alakult ki ez a rendkívül egyenlőtlen arány, ez az oldal nem hivatott választ keresni. Az azonban kitűzött cél, hogy segítséget nyújtson az executive women secret coaching keretében azoknak a hölgyeknek kihozni önmagukból a legjobb teljesítményt, akik már vezetői státuszt töltenek be. És utat mutatni azoknak a nőknek, akik ezután szeretnének vezetői státuszokat megnyerni!

Mert ma már nem elég, ha ugyan azzal a tudással, végzettséggel, kompetenciával, és gyakorlattal rendelkezik egy nő a vezetői státusz megnyeréséhez, mint egy férfi jelentkező. Valami több kell ennél. Egy titok! A plussz, amiért a férfi döntéshozók egyértelműen jó választásnak tartják egy nő megbízását a vezetői posztra.

Ezzel a titokkal dolgozunk az executive women secret coaching során!

A bizalomért, hogy a döntés egyértelmű legyen! Megérje a nőt választani a döntéshozatali szektorba épp úgy, mint középvezetőnek, felsővezetőnek, vagy akár csúcsvezetőnek egy cég/intézmény/vállalkozás élére.

Csaba Beatrix

mester mediátor

IACM-CMM fokozatú tanácsadó

szervezetfejlesztési tanácsadó