Online konzultációk

Határon innen és túl

 

A világ a technikai fejlődés következtében elképesztő sebességgel változik. Ennek jó oldala, hogy az online tér megnyílásának hála, akkor is lehetőség van konzultációkra, amikor a személyes jelenlétet a távolság nem tenné lehetővé.

Szívből ajánlom az online konzultációs formát azoknak is, akik nem Magyarországon élnek. Akik más országban születtek, esetleg többedik generációs tagként személyes, vagy családi kérdésekben szeretnének tisztán látni.
Jó lehetőség azok számára is, akik munka miatt költöztek külföldre, és ezzel kiszakadtak a családjukból, hátrahagyták szeretteiket, barátaikat. Akkor is érdemes egyes kérdésekben tanácsadóval konzultálni, ha családi kötelék vitte őket más országba, és evvel bár nem cseréltek hazát, mégis gyökeresen más térbe helyeződtek át.

A konzultációk érinthetik a magán szférát éppen úgy, mint munkahelyi, szervezeti kérdéseket.

Projektek indítása előtt, illetve dilemmák esetén is megfontolandó egy független szakemberrel konzultálni.

A távolságtól függetlenül van, akinek az online konzultáció azért is előnyös, mert megkönnyíti a számára a konzultációt vezető irányába történő megnyílást a személyes kérdéseiben. A saját környezet azonban segítség ebben a folyamatban.

Azoknak is kiváló lehetőség, akiknek valamely egészségügyi probléma miatt nem lenne lehetőségük a személyes jelenlétre.

Csaba Beatrix
humánerőforrás szakértő
projekt és kommunikációs tanácsadó
coach és mester mediátor
önismereti terapeuta
közösségfejlesztő és csoporttréner
+36 30 3378450
csaba.beatrix@merites.hu