Women coaching

 

women_coachingMinden kornak megvan a maga kihívása! A mai válságokkal teli korban, amikor nem csupán az időt érezzük felgyorsultnak, de gyakorta a feladatok halmazát is nehezen préseljük bele a nap 24 órájába, különösen fontos rendkívüli erőforrásokat találni.

A külsőségekre vonatkozó elvárásokhoz az idő, és a pénzügyi források biztosítása elegendő lehet. Ám a munka világának, és a magánélet szférájának összeillesztése, már koránt sem tűnik mindenki számára egyszerű feladatnak.

Amennyiben mindehhez hozzáillesztjük a természetes elvárást a folyamatos fejlődésre, tudás kompetenciák állandó bővítésére, máris egy olyan probléma körben találjuk magunkat, ami könnyen túlnő az általunk belátható kereteken.

Ebben az óriási elvárás halmazban, külső és belső erőtérben kell valamelyest rendet teremteni, a prioritásokat megfelelően meghatározni.  Kellő arányokat kialakítani ahhoz, hogy egy átlagos nő megfeleljen a kor szellemi, fizikai, és érzelmi kihívásainak! Messze nem csak arról van szó, hogy mikor vállaljunk gyermeket, mikor válhatunk édesanyává, és ez várhatóan milyen hatással lesz a személyes életünkre, és az előmeneteli lehetőségeinkre? Nem is csupán karrier, kontra nőiség kérdése!

Sokkal inkább az a tét, hogy mennyire tudatosan építjük fel az életünket? Milyen mérföldköveket tervezünk önmagunk, és a családunk számára? Hogyan tudjuk kihasználni a dinamikus idő perspektíváját, elkerülve ezzel a statikus idő csapdáit.

Mindemellett, miképpen válunk mi magunk igazán vonzó ajánlattá munkavállalóként épp úgy, mint nőként, a magánéletünk legalább olyan fontos térfelén. Hogyan válhatunk önmagunk, és a világ számára is nagyszerű csapatjátékossá anélkül, hogy ennek érdekében fel kellene adnunk önmagunkat, vagy megsértenünk személyes identitásunk érzékeny határait?

Ezekre a kérdésekre keressük meg együtt a személyre szabott legmegfelelőbb választ a woman coaching során, miközben kialakítjuk a legjobb erőforrásokat az élethez.

Csaba Beatrix

mester mediátor

Life coach

IACM-CMM fokozatú tanácsadó

1 thought on “Women coaching

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.