Tréning fiataloknak

 

 hello_vilagAz élet egy empirikus tudomány. Kizárólag tapasztalati úton lehet benne bármit is megtanulni, elsajátítani. A rajtunk kívül állók tapasztalatai hatással lehetnek ránk, de mindent egybe vetve, azok csak minták, opciók, lehetőségek maradnak.

Végül mindig az a döntő, hogy mi magunk hogyan viszonyulunk az élethez, egymáshoz, hogy milyen döntések mentén szervezzük a rendszereinket.

A kompetencia fejlesztő tréningek nem csupán élvezetesek, hiszen szokatlan gyakorlat sorokkal, a deutero tanulás síkján adnak képet képességekről, gondolkodási, és döntési helyzetek ismert, vagy tudat alatti mintáiról, a személyes működési elvekről. Arra is kiváló terepek, hogy valódi egységet, és a közös gondolkodás mentén új perspektívákat, és potenciálokat hozzanak létre.

A kompetenciafejlesztő tréning, a kooperáció magasiskolája. Felmerülhet a kérdés, hogy  a fiataloknak miért van erre szüksége? 

A választ a XXI. század releváns kihívásai adják meg a kérdező számára!

A tréningvezető, tanácsadó, mediátor, coach, szinte minden alkalommal képes fejlődést indukálni, a kompetenciafejlesztés módszereivel.

A jó szakember sok élettapasztalattal, és szakmai tapasztalattal bír, és képes indikátorként működni.

Gyakori megfigyelés az is, hogy egy külső, szakavatott személy olyan megoldásokat is képes a felszínre hozni az érintettek tárházából, amire ők maguk sosem gondolnának.

Ehhez nyújt segítséget az a számos mód, amit a honlapon található menüpontokból ismerhet meg.

Felhívom a figyelmet a cikkekre, szakanyagokra is, amikből információkat, nézőpontokat, és a döntéseihez szükséges aspektusokat találhat.

Találkozzunk abban a formában, ahogy az Önnek a legmegfelelőbb. Coachingon, mediációban, tanácsadáson, vagy tréningen. És nyissunk új kaput egy vonzó jövőszcenáriónak!

Csaba Beatrix

IACM-CMM fokozatú tanácsadó

mester mediátor

Life coach

közösségfejlesztési, és szervezetfejlesztési tanácsadó